Over ons

Over Bouwbedrijf Verwer

Timmerman worden, was altijd de ultieme droom van Piet Verwer. Dat werd dan ook zijn eerste baan bij een aannemer in Marknesse (Flevoland). Daarnaast werd hij bij dat bouwbedrijf ingezet op kantoor. Toen de aannemer failliet ging, besloot Piet voor zichzelf te beginnen. Hij startte Bouwbedrijf P. Verwer op 4 oktober 1977 vanuit de oude smederij van Dick Weevers in Marknesse. Eind 1982 kocht Dick Weevers voor Piet een stuk grond met loods op Oudeweg 28 in Marknesse. Hier vervolgde Piet het bouwbedrijf.

Bouwbedrijf voortzetten

Inmiddels groeide zoon Rudi op in het bedrijf. Ook hij bleek een passie voor de bouw te hebben. Het leek Rudi geweldig om architect te worden. Tijdens zijn studie ontdekte hij dat hij toch meer had met de praktische kant van de bouwbranche. Vader Piet gaf Rudi de tijd om te ontdekken of het bedrijf overnemen een optie was. Na stages en werkervaring wist Rudi dat hij het bedrijf wilde voortzetten en per 1 januari 2014 staat hij aan het roer.

Bouwers van de toekomst

Wat in de toekomst niet zal veranderen, is de kwaliteit van wat Verwer bouwt. Rudi zegt daarover: “In mijn jonge carrière heb ik in de praktijk al veel geleerd. Ook wil ik leergierig blijven om het bedrijf verder te brengen. Wij willen niet alleen een goed maatwerkproduct leveren, maar wij denken ook mee hoe het bouwwerk op de lange termijn te gebruiken is. Wij bouwen duurzaam. Wij noemen ons dan ook Bouwers van de Toekomst!”

Nu

Inmiddels is Piet Verwer gaan genieten van zijn pensioen en is het bedrijf verhuisd naar de Voorsterweg 4 in Marknesse. “Deze nieuwe locatie heeft ons de mogelijkheid gegeven om door te groeien en mee te bewegen in de ontwikkelingen die de bouw meemaakt. Kortere bouwtijden en aangescherpte regelgeving zorgt voor complexere voorbereiding en prefabricage.” Met enthousiasme pakt Rudi deze uitdagingen aan om de klanttevredenheid hoog te houden. Iets wat bovenaan staat in de waarden van zijn bedrijf.

2023 Bouwbedrijf Roos b.v.

Inmiddels is per augustus 2023 Bouwbedrijf Verwer overgegaan naar Bouwbedrijf Roos.

Scroll naar boven