Prefab aanbouw op maat!

Zie jij er ook tegenop dat je wekenlang in de rommel zit van een verbouwing? Je huis een grote puinhoop, weken lang bouwvakkers over de vloer. Wij hebben de oplossing!

Prefab aanbouw in twee weken geplaatst

Hoe lekker zou het zijn om meer wooncomfort te hebben door iets meer ruimte of een kantoor aan huis en dat het gerealiseerd is met weinig “rommel” om je huis. En dan ook nog met hoogstaande kwaliteit gebouwd. Met een prefab aanbouw van bouwbedrijf Verwer wordt dit werkelijkheid. Wij werken in een gebied van 30 minuten rijden vanaf Marknesse.

Betere kwaliteit met prefab
Bij prefab bouw wordt de aanbouw compleet in onze werkplaats, onder de beste condities vervaardigd. De materialen zijn gelijk aan de materialen die gebruikt worden bij traditionele bouw en het eindproduct is gelijk. Het grootste verschil zit in het bouwproces, het wordt nu gebouwd op een droge locatie waarbij alle machines en materialen bij de hand zijn, waarbij je een hogere kwaliteit van je eindproduct krijgt. We bereiden meer in onze werkplaats voor, met als grote voordeel dat we minder lang op locatie aanwezig hoeven te zijn.

In het kort omschrijven we voor u de voordelen van een prefab aanbouw:

  • Hogere kwaliteit eindproduct
  • Korte doorlooptijd op locatie
  • Minder bouwfouten
  • Minder last van weersinvloeden
  • Minder rommel op locatie
  • Net zo flexibel en net zoveel mogelijkheden als traditioneel

Door alle voordelen zijn wij overtuigd van het bouwen met prefab. Heeft u wensen voor een aanbouw aan uw woning? Denk dan eens aan prefab. Een prefab aanbouw zorgt ervoor dat uw wensen uitkomen, zonder dat u onnodig lang in de rommel zit.

Planning
Ruimschoots van tevoren plannen wij in overleg met u de startdatum van de activiteiten en zorgen voor een duidelijke planning op papier. U kunt dan gemakkelijk bepalen wanneer u zelf uw werkzaamheden kunt uitvoeren voor de verdere afwerking van de uitbouw.

Vergunning?
Indien er een vergunning nodig is voor u prefab aanbouw, verzorgen wij deze gehele procedure voor u.

Contact
Door onze moderne manier van werken, kunnen wij een groei doorzetten. Maar daar hebben wij u natuurlijk wel voor nodig. Wij zoeken enthousiaste opdrachtgevers die transparantie een fijne manier van werken vinden. Neem gerust contact met ons op, want persoonlijke aandacht en contact is het startpunt van een goede relatie.

info@bbverwer.nl / 0527 – 201 897

Scroll naar boven